På arbejdspladsen

Fokus, nærvær og relationer

Foredrag og inspirationsdage

Har du som leder eller medarbejder brug for inspiration til, hvordan du kan holde fokus og være nærværende både over for dig selv og andre i en travl hverdag, så kan et interaktivt foredrag, der både introducerer teori, forskning og konkrete øvelser være et værdifuldt bidrag på en teamdag, personaledag eller et gå-hjem møde. Er der brug for ideer til, hvordan I kan få blik for nye og anderledes perspektiver, få styrket kvaliteten af samarbejdsrelationer eller finde redskaber til at forebygge stress og overbelastning og fremme trivsel og arbejdsglæde, så kan en workshop om mindfulness og compassion også være relevant.

Vi tilrettelægger naturligvis det mest relevante foredrag eller workshop til dig ud fra jeres specifikke ønsker og rammebetingelser. Det betyder at mindfulness og self-compassion ikke altid er målet i sig selv men i stedet virksomme og nænsomme anvendelsesorienterede metoder, der kan bruges til at forfølge de mål, som I i jeres organisation arbejder henimod.

 

Forløb

Vi arbejder ofte med forløb af forskellig længde, ligesom form og indhold afhænger af, hvad din virksomhed konkret efterspørger. Se nogle af vores kursusforløb beskrevet her på hjemmesiden eller kontakt os for en snak om, hvad der vil være relevant ift. netop jeres behov, ønsker og persongrupper. Vi skræddersyer gerne forløb, som ofte består af flere sessioner, så der er tid til at træne, eksperimentere og erfare hvad fordele og udfordringer ved metoderne og mindset’et er i en almindelig hverdag.

 

Målgrupper

Vi arbejder både med ledergrupper, direktion og medarbejdergrupper, hvor fokus, nærvær, relationer, trivsel, krav og præstation er nogle af de centrale fokuspunkter.

En særlig målgruppe, vi også arbejder med, er professionelle omsorgsgivere såsom lærere, pædagoger, jordmødre, sygeplejersker, læger, social- og sundhedshjælpere, m.fl., idet deres kerneopgave kræver opmærksomt og medfølende nærvær. De risikerer at blive omsorgsudmattede, udbrændte og ubalancerede, hvis ikke arbejdspladsen og de selv er opmærksomme på også at yde omsorg til dem selv. Såvel mindfulness som self-compassion indeholder afgørende helende praksisser i forhold til denne problematik, som er forskningsmæssigt veldokumenteret.


Tilmeld kursus