Meditations Retreat

Weekend med egenomsorg

Et pusterum med næring til krop og sind

3.- 5. april 2020

På dette weekend-retreat vil vi særligt have fokus på at skabe ro og balance i krop og sind. Gennem blid yoga og meditation at kunne give slip på uro, ubehag og stress i kroppen og tankerne. Et retreat hvor egenomsorg er det blide omdrejningspunkt.

Vi ved, at de gode pauser er vigtige og helt afgørende for, at vi fungerer godt. Her kan vi mærke, hvordan vi har det og give plads til vores indre visdom, hvor det hele står mere klart. På retreatet vil vi skabe rum til nærvær og fordybelse gennem øvelser, stilhed og refleksion. Tid til at være og til at lytte indad fremfor at handle.

Meditationerne åbner for medfølelse og omsorg for dig selv, som en måde at skabe en øget fysisk og psykisk robusthed og indre styrke, der giver et naturligt overskud til at favne omverdenen. Denne praksis hjælper os til at motivere os selv med venlighed og holde fast i det livsindhold, der er værdifuldt. Forskning viser, at medfølelse både styrker kvaliteten af vores relationer samt positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde.

Yogaen vil være en kombination af blid yoga og restorativ yoga. Restorativ yoga hjælper på en nænsom og langsom måde kroppen til at give efter og slappe af, så også sindet afspændes og tankemylderet stilnes.

Weekenden henvender sig til dig, der nærer et ønske om at være i kontakt med dig selv, mere opmærksomt til stede i dit liv og i din krop. Du vil blive introducere for meditative og kropslige øvelser, som gør det nemt at bibeholde et fokus på egenomsorg i din hverdag.

Indhold

  • Meditation
  • Stilhed
  • Blid yoga
  • Selvrefleksion
  • Væren i naturen

Praktiske informationer

Tid: Fredag ankomst fra kl. 16.30 Program kl.17.30 – 21.00, Lørdag 7.30 – 21.00, Søndag 7.30 – 14.00
Sted: Det smukke Holberggård i naturskønne omgivelser. Tæt på Vordingborg. Se www.holberggaard.dk

Pris: 3900,- inklusiv kost og logi i delt dobbeltværelse. Tillæg på kr 950,- for enkeltværelse. Der er begrænsede pladser. Nedsat pris til studerende, pensionister og ledige.

Undervisere: Anita Abel Hansen og Lisbeth Beierholm.

Anita er autoriseret psykolog og afspændingspædagog, har været mindfulness-instruktør i 15 år og er senest uddannet som certificeret underviser i Mindful Self-Compassion fra Center for Mindfulness, University California San Diego.

Lisbeth er yogalærer fra Dansk Yogas toårige læreruddannelse i 2012 og har efteruddannelse i restorativ yoga, yogaterapeutik,, meditation, yin yoga, Anatomy Trains (Tom Myers), yin yoga-massage og yoga nidra-meditation.


Tilmeld kursus