Retræte weekend med sindsro

Weekend med professionel inspiration og egenomsorg

Holdberggård

Sindsro

16.- 18. september 2022 på Holberggård

På dette retræte vil vi med meditation og stilhed skabe ro og plan til væren og eftertænksomhed med mulighed for at møde os selv på nye og dybere planer.

Retrætet inviterer til at bryde vaner og mønstre fra hverdagen og at trække os fra ydre distraktioner. Vi vil skabe rum i os selv og i naturen til at finde ind til en nærvær og fordybelse. Tid til at være fremfor at handle. Tid til at lytte fremfor at tale.

Fundamentet for vores meditations og stilhedspraksis vil være på forbindelsen mellem nærvær og medfølelse. Medfølelse og omsorg for sig selv og andre, som en måde at skabe en øget fysisk og psykisk robusthed og indre styre. Denne praksis hjælper os til at motivere os selv med venlighed og holde fast i det livsindhold, der er værdifuldt for dig. Forskning viser, at medfølelse både styrker vores relationer samt positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde.

På dette retræte vil vi også have fokus på sindsro, som en oplevelse af indre rolig balance midt i livets bølgegang. Sindsro giver os følelsesmæssig og mental overskud til at kunne bevare kontakten til os selv og andre. Det er en særlig slags omsorg baseret på både emotionel intimitet og sund dømmekraft.

Mindful self compassion leder til sindsro, som leder til visdom.

Vi er på det smukke Holberggård, som er overgivet af en natur, der favner og inspirerer til at stoppe op og nyde. Der er plads og ro til dig.

Weekenden henvender sig til alle med interesse for meditation og/ eller et ønske om, at kunne være tilstede på en anden måde end vi for det meste er.

Indhold:

Meditation

Stilhed

Blid yoga

Selvrefleksion

Natur

Energigivende øvelser

PRAKTISKE INFORMATIONER

Tid: Fredag ankomst fra kl. 15.00. Program fra kl. 16.00 fredag til kl 14.00 søndag.

Sted: Det naturskønne Holberggård, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg. Se mere på www.holberggard.dk

Pris: 3900,- i dobbeltværelse. Enkeltværelse 950,- kr ekstra. Alt inklusiv forplejning og undervisningsmateriale. 

Tilmelding: nederst på denne side

Undervisere: 

Psykologerne Anita Abel Hansen og Clarissa Corneliussen

En tidligere deltager fortæller: Endnu engang er jeg bekræftet i, hvor helt fantastisk det er at være på retræte med jer; indsigtgivende, vitaliserende, afslappende og kærligt. De fine skift mellem forskellige meditationer, øvelser og refleksioner. Og stilheden har givet mig en særlig mulighed for indsigt og øvebane for min proces. Jeg går herfra med en dyb ro, men også med fornyet energi og et ønske om at fortsætte, hvor retræten slap. Lone


Tilmeld kursus