Sensommer Retreat “Training the mind, freeing the heart”

Weekend med tid til ro, nærvær og omsorg til dig

Holdberggård

4.- 6. oktober 2024 på Holberggård

Sensommerens energi er sanselig og fuld af nydelse og liv. Det kan ofte være svært at få det bedste ud af denne tid, når ferien slutter og hverdagen starter. Med dette retreat stopper vi op, åbner op, tanker op og undersøger, hvad der er vigtigt for dig – og måske vigtigt at tage med ind i efteråret.

På dette retreat vil vi med meditation, tid og stilhed skabe ro og plads til væren og fordybelse med mulighed for at møde os selv på nye og dybere planer. Vi vil skabe rum i os selv og i naturen til at finde ind til et nærvær og glæde. Tid til at være fremfor at handle. Tid til at lytte fremfor at tale.

Fokus for weekendens meditations- og stilhedspraksis er at undersøge hjertets veje. Vi vil træne compassion og andre af hjertets kvaliteter som en vej til at udfolde glæde, varme og frihed.

Vi er på det smukke Holberggård, som er omgivet af en natur, der favner og inspirerer til at stoppe op og nyde. Der er invitation til gåture, badeture og sauna. Der er plads og ro til dig.

Weekenden henvender sig til alle med interesse for meditation og/ eller et ønske om at kunne være tilstede på en anden måde, end vi for det meste er.

Indhold: Meditation, Stilhed, Blid yoga, Selvrefleksion, Natur & Energigivende øvelser

PRAKTISKE INFORMATIONER

Tid: Fredag ankomst fra kl. 15.00. Program fra kl. 17.00 fredag til kl 14.00 søndag.

Sted: Det naturskønne Holberggård, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg. Se mere på www.holberggard.dk

Pris: 3900,- i dobbeltværelse. Enkeltværelse 950,- kr ekstra. Alt inklusiv forplejning.

Tilmelding: nederst på denne side

Undervisere: Psykologerne og meditationslærerne Anita Abel Hansen og Clarissa Corneliussen

En tidligere deltager fortæller: Endnu engang er jeg bekræftet i, hvor helt fantastisk det er at være på retræte med jer; indsigtgivende, vitaliserende, afslappende og kærligt. De fine skift mellem forskellige meditationer, øvelser og refleksioner. Og stilheden har givet mig en særlig mulighed for indsigt og øvebane for min proces. Jeg går herfra med en dyb ro, men også med fornyet energi og et ønske om at fortsætte, hvor retræten slap. Lone


Tilmeld kursus