Retræte weekend

Weekend med egenomsorg

Fordybelse i compassion og taknemmelighed

2.- 4. oktober 2020 på Rosenlund Gods

På denne retræte vil vi med meditation og stilhedsperioder skabe ro og plads til væren og eftertænksomhed med mulighed for at betragte og mærke os selv på nye og dybere niveauer.

Retrætet inviterer til at bryde vaner og mønstre, at trække os fra ydre distraktioner. Vi vil skabe rum i os selv og i naturen til at skabe nærvær og fordybelse. Tid til at være fremfor at handle. Tid til at lytte fremfor at tale.

Fokus for denne weekend retræte vil være på forbindelsen mellem meditation og medfølelse. Medfølelse og omsorg for sig selv og andre som en måde at skabe en øget fysisk og psykisk robusthed og indre styrke. Denne praksis hjælper os til at motivere os selv med venlighed og holde fast i det livsindhold, der er værdifuldt. Forskning viser, at medfølelse både styrker kvaliteten af vores relationer samt positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde. Taknemmelighed vil også få sit eget fokus.

Weekenden henvender sig til alle med interesse for compassion, taknemmelighed og fordybelse. Der vil indgå kortere oplæg og praktiske anvisninger rettet mod, hvordan compassion praksis og de øvrige øvelser kan gavne i hverdagen.

Indhold

  • Meditation
  • Stilhed
  • Blid yoga
  • Korte oplæg
  • Selvrefleksion
  • Væren i naturen

Praktiske informationer

Tid: Fredag ankomst fra kl. 16.00. Program kl.17.00 fredag til kl 14.00 søndag.

Sted: Det smukke gods Rosenlund, Rosenlundvej 1, 4990 Sakskøbing. Se mere på https://www.rosenlundgods.dk

Pris: 3900,- inklusiv kost og logi i delt stort dobbeltværelse. Tillæg på kr 950,- for enkeltværelse (få enkeltværelser). Der er begrænsede pladser. Nedsat pris til studerende, pensionister og ledige.

Undervisere: Anita Abel Hansen og Clarissa Corneliussen.

Anita og Clarissa er autoriseret psykologer og har været mindfulness-instruktør i 15 år og er senest uddannet som certificeret undervisere i Mindful Self-Compassion fra Center for Mindfulness, University California San Diego. Anita er også afspændingspædagog.


Tilmeld kursus