Compassion for 1 dag – med fokus på dig

Introduktion til Mindful Self-Compassion 26. april i København

COMPASSION for 1 dag – med fokus på dig

Skab øget overskud i dit liv, når du kommer perfektionismen til livs og lærer at motivere dig selv med venlighed frem for med selvkritik. Du vil få erfaring med, hvordan du kan blive dig egen bedste ven. Hvordan du kan møde dig selv med forståelse, støtte og omsorg. Egenomsorg giver mere omsorg.

På denne en-dags oplevelsesbaserede workshop vil du få indblik i den seneste forskning inden for mindfulness og compassion, og du lærer at anvende teknikker til at fremhæve det positive og håndtere det svære med større forståelse og nænsomhed. Det er med til at minimere bekymringer og lade de positive følelser fylde mere.

Banebrydende forskning viser, at Mindful Self-Compassion styrker kvaliteten af dine relationer, din evne til perspektivering og din fysiske og psykiske sundhed og skaber sunde vaner. Samtidig styrker du positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde. Du bliver bedre til at holde fast i det, der er vigtigt for dig – og handle på det – i en tid, hvor stor kompleksitet og omskiftelighed kan udfordre engagement og trivsel.

INDHOLD:

  • motivation med venlighed fremfor selv-kritik
  • træning i at håndtere svære situationer med større lethed
  • at få stress nedsættende redskaber bl.a selvberoligelse
  • kendskab til forskning i Mindfulness og Self-Compassion
  • redskaber til at håndtere følelsesmæssig udmattelse professionelt som privat
  • integration af mindful self-compassion i hverdagen

Deltag, hvis du har lyst til at få erfaring med forskellige værktøjer, hvor målet er at skabe balance både på de ydre og de indre linjer.

Du kan have stiftet bekendtskab med mindfulness i andre sammenhænge og ønsker at genopfriske dine vaner med nye perspektiver og inspiration til din træning.

Kurset er for alle, du behøver ikke at have forudgående kendskab til mindfulness.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Datoer: Tirsdag d. 26. april 2022

Sted: Salig, Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Tid: 9.00 – 15.30

Pris:  kr. 1.500,- + moms. Nedsat pris til studerende, ledige og pensionister.

Undervisere: Anita Abel Hansen og Clarissa Corneliussen

Du kan også indhente tilbud på et mindful self-compassion kursus til din virksomhed. Kurset bliver skræddersyet, så værktøjerne relaterer sig til særlige opmærksomhedspunkter og arbejdsvilkår på netop din arbejdsplads.

Vi udviser hensyn og omtanke for Covid-19 og tager de forbehold, der kræves.


Tilmeld kursus