Mindful Self-Compassion for en dag

Introduktion til Mindful Self-Compassion 3. marts og 9. juni 2020 i København

EN DAG MED MINDFUL SELF-COMPASSION

Skab øget overskud i dit liv, når du kommer perfektionismen til livs og lærer at motivere dig selv med venlighed frem for med selvkritik.

På denne en-dags oplevelsesbaserede workshop vil du få indblik i den seneste forskning inden for mindfulness og self-compassion, og du lærer at anvende teknikker til at fremhæve det positive og håndtere det svære med større forståelse og nænsomhed.

Banebrydende forskning viser, at Mindful Self-Compassion styrker kvaliteten af dine relationer, din evne til perspektivering og din fysiske og psykiske sundhed og skaber sunde vaner. Samtidig styrker du positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde. Du bliver bedre til at holde fast i det, der er vigtigt for dig – og handle på det – i en tid, hvor stor kompleksitet og omskiftelighed kan udfordre engagement og trivsel.

INDHOLD:

  • motivation med venlighed fremfor selv-kritik
  • træning i at håndtere svære situationer med større lethed
  • kendskab til forskning i Mindfulness og Self-Compassion
  • redskaber til at håndtere følelsesmæssig udmattelse professionelt som privat
  • integration af mindful self-compassion i hverdagen

Deltag, hvis du har lyst til at få erfaring med forskellige værktøjer, hvor målet er at skabe balance både på de ydre og de indre linjer.

Du kan have stiftet bekendtskab med mindfulness i andre sammenhænge og ønsker at genopfriske dine vaner med nye perspektiver og inspiration til din træning.

Kurset er for alle, du behøver ikke at have forudgående kendskab til mindfulness.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Sted: SALIG, Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København Ø

Tid: 9.00 – 15.30

Pris: kr. 1.500,- + moms

Underviser: Anita Abel Hansen og Clarissa Corneliussen

Du kan også indhente tilbud på et mindful self-compassion kursus til din virksomhed. Kurset bliver skræddersyet, så værktøjerne relaterer sig til særlige opmærksomhedspunkter og arbejdsvilkår på netop din arbejdsplads.


Tilmeld kursus