Kurser

Træn og kultiver mindfulness og compassion sammen med andre i kortere eller længere forløb

Vælg et af vores kurser, hvis du har lyst til at lære metoder og mindset i mindfulness, compassion og self-compassion at kende.

Hvis du har lyst til at få præsenteret nye værktøjer og perspektiver til at supplere din vante måde at tænke og agere på i livet, eller hvis du er interesseret i at tage del i nogle af alle de gavnlige effekter, der er forskningsmæssigt dokumenteret af træningen. Se mere herom under Mindfulness og Compassion.

Vælg enten:

  • At tage en hel eller halv dag ud af din kalender og brug den til at fordybe dig i emnet, træningen og perspektiverne
  • Over et længere stykke tid at deltage ugentligt i en gruppe, hvor du i dit eget tempo har mulighed for at erfare og mærke effekten
  • At finde dine unikke veje og indsigter til at møde dig selv, livet, arbejdet og udfordringerne i hverdagen på nye måder
  • At deltage sammen med dine kolleger i et special designet forløb, så det styrker og støtter jer ift. jeres professionalisme.

Forhåbentligt kommer der ny inspiration, erkendelse og sunde vaner ud af din træning og deltagelse, uanset hvor meget tid du har mulighed for at bruge på det.

“Det er en gave til én selv, hvis man gerne vil arbejde med at skabe en endnu bedre relation med sig selv og andre. At det er at give sig selv livet i gave. Både forløb og retreat dag har været et overflødighedshorn af indsigter, oplevelser, øvelser og erkendelser i hvordan man kan møde sig selv og andre i livet – med kærlighed… Tak for det!”

– Lotte om Mindful Self-Compassion kursus 


Mindful Self-Compassion (MSC)


Sensommer Retreat "Training the mind, freeing the heart"


Forebyggelse af omsorgstræthed og empatiudmattelse for professionelle


Compassion træning for øvede


Compassion for 1 dag - med fokus på dig


En halv dag i stilhed med nærvær, meditation og medfølelse


Fordybelse i glæde og egenomsorg for professionelle


Mere glæde og færre bekymringer


Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR)


Mindfulness for ledere i et komplekst og travlt arbejdsliv


Mindfulness for en dag