Vi tilbyder

Compassion Company tilbyder kurser af varierende længde både i egne lokaler og i offentlige og private organisationer. Vi har bred erfaring med at holde foredrag, inspirationsworkshop og kursusforløb for afdelinger og hele arbejdspladser. Vi har særlige træningsforløb for professionelle som f.eks. psykologer og jordmødre, lærere og pædagoger.

Vi tilbyder også individuelle terapeutiske- og træningsforløb, samt supervision

Kontakt os og hør nærmere eller tilmeld dig et af vores kurser eller retreats her på siden.


Kurser

Vælg et af vores kurser, hvis du har lyst til at lære metoder og mindset i mindfulness, compassion og self-compassion at kende. Hvis du har lyst til at få præsenteret nye værktøjer og perspektiver til at supplere din vante måde at tænke og agere på i livet, eller hvis du er interesseret i at tage del i nogle af alle de gavnlige effekter, der er forskningsmæssigt dokumenteret af træningen. Se mere herom under Mindfulness og Compassion.

På arbejdspladsen

Har du som leder eller medarbejder brug for inspiration til, hvordan du kan holde fokus og være nærværende både over for dig selv og andre i en travl hverdag, så kan et interaktivt foredrag, der både introducerer teori, forskning og konkrete øvelser være et værdifuldt bidrag på en teamdag, personaledag eller et gå-hjem møde.

Individuelle Forløb

Har du brug for individuel fordybelse, tid til refleksion, lindring og træning i et personligt rum har du flere valgmuligheder. Vælg mellem et individuelt mindfulness og compassion forløb med meditation, terapi, coaching eller supervision.