Fordybelsesgruppe for professionelle

I foråret 2020 havde vi vores første gruppe for fordybelse i professionel egenomsorg, og den blev afsluttet med refleksioner, der lød: “lyspunkter, støtte, meningsfuldhed, fastholde disciplin, taknemmelighed, ro, anker, indsigt.”

Skønne ord, der skaber resonans med vores oplevelse af, hvor værdifuldt og berigende et rum for fordybelse i professionel egenomsorg kan være.

Vores ønske er at gruppen danner ramme om, at vi sammen kan skabe pause og rum til os selv, praktisere sammen, give plads til den indre visdom og gensidig støtte i et professionelt fællesskab. Vi vil arbejde med temaer, der kan bringe balance, energi og ny indsigt til os selv og vores arbejdsliv. 

Vi har fokus på, hvordan vi kan passe på os selv i vores arbejdsliv. Vi vil introducere nye øvelser, meditationer og refleksioner, ligesom vi også vil genbesøge kendte og centrale meditationer fra 8 ugers forløbet i Mindful Self-Compassion. Hver session vil have et emne som fokus, som f.eks. glæden ved at give slip, integritet samt de 5 forhindringer for praksis.

Har du tidligere deltaget i et 8 ugers Mindful Self-Compassion forløb og skulle du have lyst til at deltage, så skriv til os.

Datoer: 5 sessioner 1 x månedligt, der kommer nye datoer i efteråret 2021

Sted: Zenliv, Bagsværdvej 72B, 2800 Kgs. Lyngby

Tidspunkt: Fredage kl 8.30 – 10.30

Pris: 3.900,- 


Tilmeld kursus